Training Vital Leadership Basics vindt plaats op 28+29 maart 2013

Training Vital Leadership® Basics

     “It is not the strongest of the species that survives,

 not the most intelligent that survives,

 It is the one that is the most adaptable to change”

De meeste mensen zitten vol goede ideeën en constructieve plannen, maar hebben desondanks het gevoel dat er  meer uit te halen valt. Gedrag wordt in belangrijke mate bepaald door onze diepere drijfveren en onbewuste patronen. Zou je hier meer zicht op willen krijgen en daardoor je kwaliteiten en talenten meer tot hun recht willen laten komen? En zou je in staat willen zijn je invloed en effectiviteit te vergroten. Dan is deze waardevolle training iets voor jou. Je krijgt inzichten en handvatten om met nieuwe inspiratie en opgeladen met energie aan de slag te gaan in zowel je werk als privéleven. Daardoor ben je in staat om je doelen sneller en effectiever te bereiken.

 Wat bieden wij?
Vital Leadership® Basics is een 2-daagse ervaringsgerichte interactieve training. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te garanderen.

Voor wie is het?
Ondernemers, ZZP-ers, directeuren/managers die persoonlijke groei  willen realiseren en die bereid zijn op een dieper niveau naar zichzelf te kijken.

 Wat bereik je hiermee?
1.Je wordt je bewust van je drijfveren en overtuigingen.
2. Je bent in staat om je invloed en effectiviteit te vergroten.
3. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en het effect hiervan op anderen.
4. Je brengt je persoonlijke leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau
5. Je leert effectiever keuzes te maken

Wie is je trainer?
Michel de Rooij
Ik ben trainer, coach en ondernemer. In 2004 ben ik Vital Leadership® gestart na 14 jaar in diverse managementfuncties in het bedrijfsleven (Unilever) te hebben gewerkt. Op een inspirerende manier laat ik mensen persoonlijk en professioneel groeien. Daarbij gebruik ik mijn intuïtie en combineer ik oosterse filosofieën met westerse psychologie. Mijn kracht is om vanuit authenticiteit en respect mensen met elkaar te laten verbinden.

 Datum training  Vital Leadership® Basics  2013
28 en 29 maart 2013 van 09.30 tot 17.00 uur.

Locatie
Trainingsruimte Vital Leadership, Marconilaan 2b, 5621 AA Eindhoven

Investering
Naast een investering in tijd vraagt deze waardevolle training een investering van € 535,=. Je deelname is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.  

 Informatie en aanmelden
Michel de Rooij
06- 511 99 326
info@vitalleadership.nl

Reacties zijn gesloten.