Training Vital Leadership® Basics

Vital Leadership® Basics

“It is not the strongest of the species that survives,

 not the most intelligent that survives,

 It is the one that is the most adaptable to change”

Zit je vol goede ideeën en constructieve plannen, maar heb je desondanks het gevoel dat je (te)veel ballen tegelijk in de lucht aan het houden bent. Zou je in staat willen zijn je invloed en effectiviteit te vergroten? Gedrag wordt in belangrijke mate bepaald door onze diepere drijfveren en onbewuste patronen. Zou je hier meer zicht op willen krijgen dan is deze waardevolle training iets voor jou. Je krijgt inzichten en handvatten om met nieuwe inspiratie en opgeladen met energie aan de slag te gaan in zowel je werk als privéleven. Daardoor ben je nog beter in staat om het leven te leven waar jij naar verlangt.

Wat bieden wij?
Vital Leadership® Basics is een 2-daagse ervaringsgerichte en interactieve training. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers om zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te garanderen.

Voor wie is het?

Ondernemende mensen die persoonlijk en professioneel willen groeien en die bereid zijn op een dieper niveau naar zichzelf te kijken.

 Wat bereik je hiermee?
1. Je wordt je bewust van je drijfveren en overtuigingen.

2. Je bent in staat om meer life-balance te creëren.

3. Je krijgt inzicht in je eigen gedragspatronen en het effect hiervan.

4. Je brengt je persoonlijke leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

5. Je leert effectiever keuzes te maken

Wie is je trainer?

Michel de Rooij
Ik ben trainer, coach en ondernemer. In 2004 ben ik Vital Leadership® gestart na 14 jaar in diverse managementfuncties in het bedrijfsleven te hebben gewerkt. Mijn drijfveer is om jou op een inspirerende manier persoonlijk en professioneel  te laten groeien.  Je in je kracht zetten in verbinding met je authentieke kern. Ik laat mensen op een respectvolle manier met elkaar verbinden. Ik gebruik daarbij mijn intuïtie en combineer oosterse filosofieën met westerse psychologie.

Datum training  

24 en 25 juni van 09.30 tot 17.00 uur.

Locatie
De training vindt plaats op een inspirerende locatie in de natuur (omgeving Eindhoven)

Investering
Naast een investering in tijd vraagt deze waardevolle training een investering van € 795,=.  Je deelname is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Informatie en aanmelden
Michel de Rooij   | 06- 511 99 326 | info@vitalleadership.nl